==> Tervek a folytatáshoz

A valóság változásainak függvényében időnként visszatérünk a szógyűjteményhez, hogy módosítsunk ajánlásokat, felvegyünk új, terjedésnek indult kifejezéseket, javítsuk a hibásnak bizonyult részeket, pontosítsunk levezetéseket, állításokat. Ehhez az Informatorium Web-oldala[26] kínál felületet, amelynek látogatói véleményekkel, javaslatokkal, új szavak beküldésével segíthetik a továbbfejlesztést és a tisztázást. A Webhely lexikonszerű, de mobil készülékről is kereshető, ha valaki gyorsan utána szeretne nézni valaminek. Betűrendesen, a kialakított 28 kategória felől, vagy a tartalomjegyzéktől elindulva is lehet keresni.

Egy későbbi időpontban a Weboldalon menüpontot nyitunk az általunk összegyűjtött, de szócikké nem fejlesztett szavak számára, és megkezdjük ezek gyarapítását, kategóriákba való besorolását, esetleg számítunk arra, hogy érdeklődő olvasók maguk járulnak hozzá, Wikipedia-szerűen, új szócikkek megszületéséhez.[27]

Evvel párhuzamosan egyre inkább időszerű lesz, hogy az információs alap-szókics leginkább leterhelt (és előtagként sűrűn használt) rokon-darabjainak (adat-, jel-, digitális, cyber-, tudás-) világában is elinduljon egy tisztázó rendszerezés.